25 ANYS D’EXPERIÈNCIA

KTYA és una consultoria IT amb 25 anys d’experiència ubicada a Barcelona, que ofereix solucions de consultoria digital i outsourcing tecnològic solucions globals de gestió empresarial a grans companyies i Pimes.

R+D+I

Cat.ia és una consultoria IT en evolució constant que exerceix la seva responsabilitat empresarial i inverteix temps i recursos econòmics i humans en R+D+I, per oferir als seus clients un servei actualitzat segons les exigències tecnològiques de cada entorn i context.

EXCEL·LÈNCIA EN EL SERVEI

Cat.ia ofereix un servei rigorós, excepcional i proper on un responsable del compte o coordinador dels serveis IT, està sempre en contacte amb el CTO o responsable informàtic i garanteix en tot moment el control de l’activitat i el compliment dels termes i pautes establertes.

QUALITAT AL MILLOR PREU

El ràtio cost-eficàcia dels serveis IT que ofereix Cat.ia és immillorable, amb total flexibilitat sumat a una reducció de costos fixos per part del client. En resum un servei eficient, professional, de proximitat i màxima confiança per a la gran empresa i la Pime.

Ramon Reynés

CEO & CoFounder

Més de 25 anys evolucionant amb la tecnologia, la consultoria IT i la gestió de projectes. Programador de plataformes de desenvolupament RPG d’IBM amb llenguatges com IBM AS400 o IBM/38 fan adquirir i acumular l’experiència necessària com a analista, posteriorment cap de projectes i finalment la gerència de comptes de grans corporacions i Pimes.

“Sempre amb les mateixes ganes amb les que vam emprendre i creient sempre en les persones que formen l’equip de Cat.ia, sentint en tot moment la proximitat amb el client.”

Xavi Nosas

CTO & CoFounder

Més de 25 anys al món IT, en entorns Unix, IBM, Linux, Microsoft, dels quals 20 dedicats al software de gestió integral per a empreses (Aqua-e, SAP, Dynamics NAV). Microsoft Certified Professional en diverses especialitzacions. Des de llenguatges únics i propietaris a estàndards actuals, gestionant i fent ús dels gestors de bases de dades més utilitzats.

“Dels flopys al cloud, experiència i sentit comú per mantenir sempre viu el repte il·lusionant i la satisfacció d’estar ajudant a es empreses a créixer, aprenent dia a dia amb elles.”