¿Què es?

El Kit Digital és una iniciativa del Govern d’Espanya, que té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals disponibles en el mercat per a aconseguir un avanç significatiu en el nivell de maduresa digital.

¿A qui va dirigit?

Les solucions digitals que proporciona el Kit Digital estan orientades a les necessitats de les petites empreses, microempreses i treballadors autònoms, que pertanyin a qualsevol sector o tipologia de negoci.

A partir del pròxim 15 de març, a les 11 del matí, les PIMES que tinguin entre 10 i 49 empleats, podran sol·licitar el Kit Digital. De moment, aquesta primera fase el KIT DIGITAL va dirigit a PIMES entre 10 i 49 empleats. La següent fase s’obrirà, previsiblement abans d’estiu, per a les MICROPIMES, d’entre 3 i 9 empleats. I, posteriorment, previsiblement a partir del mes de setembre, s’obrirà el termini per als autònoms.

¿En què consisteix?

El Kit Digital consisteix en un bo de 12.000€ per a les empreses d’entre 10 i 49 empleats. En aquesta primera fase només podran rebre-ho les empreses que no tinguin un alt nivell de digitalització.

Les empreses d’entre 3 i 9 empleats gaudiran d’un bonus de 6.000€, mentre que les empreses o microempreses d’entre 0 i 2 empleats rebran 2.000€.

¿Com sol·licitar el teu bonus Kit Digital?

Per a poder accedir al Kit Digital hauran de fer-lo a través d’un o diversos agents digitalitzadors que són les empreses que acompanyaran en tot el procés de sol·licitud a les empreses interessades.

Registra’t en portal de Acelera Pime de Red.es per a iniciar el registre.
https://www.acelerapyme.es/kit-digital