Tenim més de 30 anys d’experiència en Consultoria Digital, Outsourcing Tecnològic i Solucions Globals de Gestió empresarial.

Experiència demostrada en solucions tecnològiques

Oferim serveis d’infraestructura global de xarxes i dades, juntament amb el desenvolupament de programari a mesura i solucions ERP per a optimitzar processos de negoci amb la finalitat de millorar la rendibilitat de PIMES, grans empreses i centres educatius.

Els nostres serveis 360º gràcies a un equip multidisciplinari format per experts en diverses àrees, capaces de generar valor per a la teva empresa.

El nostre objectiu principal és oferir la màxima excel·lència a través d’un servei professional eficient, de proximitat i confiança.

KIT DIGITAL

Consultoria i

Outsourcing IT

Gestió Empresarial

per a PIMES

KTYA Kids

Els nostres Serveis

 • Manteniment i Suport Informàtic

  KTYA ofereix un manteniment integral de Servidors Windows Server, MacOS i Linux que inclou manteniment i actualització de sistemes operatius, així com la virtualització de servidors tant de domini com de dades, especialment orientat a Pimes i autònoms a Barcelona i rodalia. Màxima fiabilitat i optimització de recursos del sistema i estructura tecnològica existent. KTYA […]

  Contractar ServeisMés informació
 • Consultoria tecnològica

  Definició destratègies i objectius de transformació.

  Contractar ServeisMés informació
 • Infraestructures tecnològiques

  KTYA desenvolupa i gestiona infraestructures tecnològiques a nivell de programari i de maquinari, robustes i sostenibles, que permeten la correcta integració i connectivitat IT de les diferents parts d’un projecte i les operacions que han de suportar a cada moment.. Planificació i instal·lació de xarxes de comunicacions (LAN i WIFI) Planificació i instal·lació de tallafocs […]

  Contractar ServeisMés informació
 • Desenvolupaments a mida. App i Web

  KTYA dissenya i desenvolupa aplicacions híbrides (basades en HTML5) per a plataformes Android i iOS o WebApps (directament en el navegador). Totes són 100% gestionables des de dispositius mòbils o des d’escriptori en cas de les WebApps amb un disseny totalment responsive. Publicació a App Store i Play Store Apps corporatives In-house Apps de logística […]

  Contractar ServeisMés informació
 • Solucions Cloud

  KTYA Organitza les dades de la teva empresa, ja sigui en un cloud extern o aprofitant la infraestructura pròpia existent, perquè tinguis accés quan vulguis i de manera remota i segura.

  Contractar ServeisMés informació

Proximitat i Experiència

Posem a la disposició de la teva empresa a un equip d’experts per a aplicar les millors solucions i sistemes que s’adapten de manera eficient al teu negoci. A més, els nostres tècnics sempre estan disponibles per al correcte manteniment d’equips.

 • Ramon Reynés

  CEO & CoFounder

 • Xavi Nosas

  CTO & CoFounder

 • Pedro Guerrero

  Cap de Projectes

 • Àlex Mauri

  Coordinador de Proyectos Outsourcing

Els nostres clients,
els nostres millors prescriptors.

Després de 25 anys en el sector, tenim una màxima clara: assegurar un bon servei és la millor campanya de màrqueting. Per això sempre ens assegurem d’aconseguir la solució més adequada per a cadascun dels nostres clients, ja siguin locals o internacionals. Només així hem arribat a treballar amb clients i grans empreses com Cobega, Coca-Cola, Ficosa, Catalana Occidente, Síntax Logística i moltes més.

Si vols, pots conèixer alguns dels Case Studies per a algun dels nostres millors clients.

La teva solució comença aquí.

Oferim els nostres serveis IT en diferents modalitats, però per a entendre millor quines són les teves necessitats, si us plau, respon a aquestes preguntes i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible.