Gestió empresarial PIME

Les solucions de gestió empresarial de KTYA es basen en els softwares i sistemes de gestió més estables, fortes i potents del mercat. Orientades a solucionar problemes específics de les petites i mitjanes empreses de qualsevol sector i amb la finalitat de millorar els processos de negoci.

Totes les solucions de gestió empresarial KTYA són aplicables a projectes que comencen de zero i altres ja posats en marxa. La migració de les dades és una part del procés en la qual KTYA té una àmplia experiència, per tant garanteix la seguretat i comoditat per al client.


Condicions

Les estipulacions, termes i condicions dels serveis que ofereix KTYA són per a assegurar al client en tot moment, la garantia de màxima seguretat en la contractació dels recursos humans i la confidencialitat i respecte a la propietat intel·lectual.

KTYA disposa dels recursos humans necessaris de perfil tècnic altament qualificats i sempre en constant formació, reciclatge i ampliació.

Nuestros Servicios

 • Manteniment i Suport Informàtic

  KTYA ofereix un manteniment integral de Servidors Windows Server, MacOS i Linux que inclou manteniment i actualització de sistemes operatius, així com la virtualització de servidors tant de domini com de dades, especialment orientat a Pimes i autònoms a Barcelona i rodalia. Màxima fiabilitat i optimització de recursos del sistema i estructura tecnològica existent. KTYA […]

  Contractar ServeisMés informació
 • Consultoria tecnològica

  Definició destratègies i objectius de transformació.

  Contractar ServeisMés informació
 • Infraestructures tecnològiques

  KTYA desenvolupa i gestiona infraestructures tecnològiques a nivell de programari i de maquinari, robustes i sostenibles, que permeten la correcta integració i connectivitat IT de les diferents parts d’un projecte i les operacions que han de suportar a cada moment.. Planificació i instal·lació de xarxes de comunicacions (LAN i WIFI) Planificació i instal·lació de tallafocs […]

  Contractar ServeisMés informació
 • Desenvolupaments a mida. App i Web

  KTYA dissenya i desenvolupa aplicacions híbrides (basades en HTML5) per a plataformes Android i iOS o WebApps (directament en el navegador). Totes són 100% gestionables des de dispositius mòbils o des d’escriptori en cas de les WebApps amb un disseny totalment responsive. Publicació a App Store i Play Store Apps corporatives In-house Apps de logística […]

  Contractar ServeisMés informació
 • Solucions Cloud

  KTYA Organitza les dades de la teva empresa, ja sigui en un cloud extern o aprofitant la infraestructura pròpia existent, perquè tinguis accés quan vulguis i de manera remota i segura.

  Contractar ServeisMés informació

La teva solució comença aquí.

Oferim els nostres serveis IT en diferents modalitats, però per a entendre millor quines són les teves necessitats, si us plau, respon a aquestes preguntes i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible.