Consultoria & Outsourcing IT

Les solucions de consultoria tecnològica i outsourcing IT que KTYA ofereix estan desenvolupades per grans professionals, amb la garantia per al client que totes les tasques són executades sota la supervisió del coordinador de KTYA assignat al servei.

KTYA està format per un equip multidisciplinari, el que ens permet oferir serveis 360º i escometre qualsevol tipus de projecte, combinant diferents tecnologies IT i plataformes i obtenint resultats òptims per als nostres clients.

Oferim els nostres serveis IT en diferents modalitats, però sempre integrant l’equip de KTYA amb el propi equip del client de manera presencial o de teletreball.


Condicions

Les estipulacions, termes i condicions dels serveis que ofereix KTYA són per a assegurar al client en tot moment, la garantia de màxima seguretat en la contractació dels recursos humans i la confidencialitat i respecte a la propietat intel·lectual.

KTYA disposa dels recursos humans necessaris de perfil tècnic altament qualificats i sempre en constant formació, reciclatge i ampliació.

Nuestros Servicios

 • Manteniment i Suport Informàtic

  KTYA ofereix un manteniment integral de Servidors Windows Server, MacOS i Linux que inclou manteniment i actualització de sistemes operatius, així com la virtualització de servidors tant de domini com de dades, especialment orientat a Pimes i autònoms a Barcelona i rodalia. Màxima fiabilitat i optimització de recursos del sistema i estructura tecnològica existent. KTYA […]

  Contractar ServeisMés informació
 • Consultoria tecnològica

  Definició destratègies i objectius de transformació.

  Contractar ServeisMés informació
 • Infraestructures tecnològiques

  KTYA desenvolupa i gestiona infraestructures tecnològiques a nivell de programari i de maquinari, robustes i sostenibles, que permeten la correcta integració i connectivitat IT de les diferents parts d’un projecte i les operacions que han de suportar a cada moment.. Planificació i instal·lació de xarxes de comunicacions (LAN i WIFI) Planificació i instal·lació de tallafocs […]

  Contractar ServeisMés informació
 • Desenvolupaments a mida. App i Web

  KTYA dissenya i desenvolupa aplicacions híbrides (basades en HTML5) per a plataformes Android i iOS o WebApps (directament en el navegador). Totes són 100% gestionables des de dispositius mòbils o des d’escriptori en cas de les WebApps amb un disseny totalment responsive. Publicació a App Store i Play Store Apps corporatives In-house Apps de logística […]

  Contractar ServeisMés informació
 • Solucions Cloud

  KTYA Organitza les dades de la teva empresa, ja sigui en un cloud extern o aprofitant la infraestructura pròpia existent, perquè tinguis accés quan vulguis i de manera remota i segura.

  Contractar ServeisMés informació

La teva solució comença aquí.

Oferim els nostres serveis IT en diferents modalitats, però per a entendre millor quines són les teves necessitats, si us plau, respon a aquestes preguntes i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible.